Изработка на уеб сайт от Web IT Solutions. Изработка на уеб сайт София, Изработка на уеб сайт Варна, Изработка на уеб сайт Пловдив Изработка на онлайн магазин и SEO оптимизация
Shopping Cart

Информация за доставка

Стойност на доставка за територията РБългария

ПОРЪЧКА НА СТОЙНОСТ ДО 70.00 ЛВ.- ПО ТАРИФА НА СПИДИ

Купувача заплаща стойността на доставката и други съпътстващи разходи
ПОРЪЧКА НА СТОЙНОСТ НАД 70.00 ЛВ. – БЕЗПЛАТНА

При поръчка на стойност над 70.00 лв.  транспортните разходи са за сметка на riester.bg. Всички допълнителни разходи  по желание на клиента се заплащат от клиента.

Срок на доставка за територията на РБългария

Срокът за доставка е до 48 часа. В зависимост от вида, наличността на продукта и населеното място, в което трябва да бъде доставен, срокът може да бъде увеличен. Продукти,които не са налични -срока на доставка се доуточнява!Наш служител ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми.

За специални поръчки срокът се уточнява допълнително.

Вашата поръчка ще бъде транспортирана и доставена чрез куриерска фирма СПИДИ

Всяка пратка, поръчана от riester.bg е застрахована на реалната стойност, която заплащате.

Имате право на преглед на пратката.

В присъствието на куриера ще имате 15 мин., през които ще можете да разопаковате пратката и да се уверите в нейната цялост и безупречен вид. Ако забележите възможен проблем, предизвикан от транспортирането и до Вас, имате право да откажете пратката, като се обосновете и опишете рекламацията пред куриера.

След приемане на пратката от Ваша страна е невъзможно да се предяви рекламация, настъпила в следствие неправилно транспортиране.